Våra anläggningar

Klubbhus på Sanden

Klubbhuset på Sanden i Vänersborg är hemmabasen för segelsällskapet och en anläggning för såväl den dagliga verksamheten som för kappseglingsarrangemang och andra publika evenemang. Utöver själva klubbstugan med välutrustat kök, storstuga och mötesrum finns här segelförråd, en upphöjd "gästbrygga" där man under tälttak kan blicka ut över hamnen som väl tilltagna konstgräsytor för båtuppläggning och evenemangsaktiviteter. 

Anläggningen är centrumnära och det finns goda parkeringsmöjligheter.

Om du vill samla ditt team för en dag i ostördhet har vi även möjlighet att hyra ut lokalerna till företag och andra till en mycket rimlig kostnad. Gå till sidan uthyrning kontaktsidan för förfrågningar och bokningar. Priser redovisas på sidan Avgifter.

 

Klubbhus och gästhamn i Sikhall

+58° 29' 14.77", +12° 25' 37.50"

Klubbhuset i Sikhall är segelsällskapets "uthamn". Här har vi ett hus med ett stort samlingsrum med öppen spis, och ett kök.

På nedre plan finns dessutom tre mindre sovrum med totalt 10 bäddar. På vindsvåningen finns ett stort rum och ett mindre sovrum med 4 bäddar.

På bryggan alldeles utanför huset finns badstege och ett antal gästhamnsplatser.

 

Stugan är öppen för gästande besättningar samt medlemmar, och får användas i sin helhet under ansvar.

Bryggavgift upptages av hamnvärden under kvällstid. När hamnvärden ej finns på plats erläggs avgift i lådan på verandan.

Hamnvärd: Se anslagstavlan på verandan.

Sommarbutik och servering finns vid badplatsen (gångavstånd)

Pälsdjur är välkomna under förutsättning att de hålls kopplade, samt ej vistas i stugan.

Stugan är låst om ingen medlem är närvarande.

Se kontaktsidan för förfrågningar och bokningar. Priser redovisas på sidan Avgifter.