Hoppa till sidans innehåll

Varmt välkomna till SIKHALL den 15-18 juni

19 MAJ 2018 13:33
Under fyra dagar den 15-18 juni arrangeras GP4 för Zoom8, läger för Zoom8 och Sikhallslägret - ett klubbläger för gröna och blå optimister.

Denna nyhet riktar sig främst till Zoom8 seglare och föräldrar, mer information Sikhallslägret kommer.
  • Uppdaterad: 25 MAJ 2018 10:09

Sikhall är en fantastisk vacker plats och erbjuder korta utseglingar vilket ger möjligheter till andra aktiviteter under helgen. Vår förhoppning är att Zoom8 seglare och föräldrar väljer att bo i nära anslutning till Klubbstugan och vill vara med på spännande kringaktiviteter förutom tävlingen.
 
Helgen börjar och avslutas med ett läger, fredag och måndag (Separat inbjudan genom Zoom8 förbundet), Lördag och söndag genomförs GP tävlingen för Zoom 8, men vi tar oss in till land för att äta lunch. På lördag eftermiddag kommer Zoom8 att hålla årsmöte och det finns tid för lekfulla sommaraktiviteter. Om förutsättningar finns kommer vi att testa Sprintrace som tävlingsform på söndag eftermiddag och söndagen avslutas med en grillkväll. Under helgen, lördag till måndag, kommer vi att köra ett klubbläger för gröna och blå optimister. Om ni har barn som seglar optimist finns det möjlighet att delta i lägret anmälan till Sikhallslägret kommer inom kort.
 
Sikhall ligger ca 30 minuters biltur norr om Vänersborg. För både föräldrar och seglare finns det ett spartanskt men trevligt boende precis i anslutning till Klubbstugan, genom Zoom8 förbundets förtjänst bor seglare och föräldrar till ett lågt pris.
Väljer man detta alternativ erbjuds mat för ca 300 kr per seglare lördag till måndag frukost (Mat fredag och måndag arrangeras genom Zoom lägret). Föräldrar betalar ett lågt självkostnadspris. Anmälan för mat under helgen görs senast 10/6, för både seglare och föräldrar, genom att maila Niklas Karlsson (k.niklas(at)gmail.com).
 
Varmt välkomna!
 
Skribent: Niklas Karlsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vänersborgs SS - Segling
Box 9
46221 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 052167306
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Emil_top_logga

ica-kvantum-logotyp

 

signsemaillogga

quality

verkstan_i_oxnered

gravander

 

Vbgkommunlogo_vanster

VisitThnVbg

abkh_logo_rgb_liten