Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till årets seglingssäsong!

05 APR 2018 09:35
En härlig och vädermässigt bättre sommar än förra året och fina seglingar är naturligtvis det vi alla önskar inför årets säsong. Men utöver detta så vill vi naturligtvis inom segelsällskapet få tillfälle till trevligt umgänge och gemensamma upplevels
  • Uppdaterad: 05 APR 2018 09:37

Det finns många skäl att vara medlem i Vänersborgs segelsällskap; man får tillfälle att utöva sin sport eller sitt fritidsintresse i goda vänners lag, vi har två fina anläggningar på Sanden och den upprustade i Sikhall som står till medlemmarnas disposition och vi har glädjen att genomföra evenemang och tävlingar tillsammans. Dessu-tom erbjuder vi dig som medlem möjligheter att få del av utbildning inom båtliv och kappsegling.

Under detta verksamhetsår kommer vi som vanligt att delta i genomförandet av Aqua Blå och vi kommer att arrangera en elitserietävling för e-jollar samt två mindre regattor och dessutom som avslutning DM för både jolle- och kölbåtsseglare. Förra årets arrangemang för kölbåts-DM blev en stor succé och vi har därför fått för-troendet att göra om detta. Det finns således möjligheter för alla att bidra efter sin förmåga och detta är ju sär-skilt viktigt att både minska våra kostnader och att öka våra intäkter för att kunna bedriva vår verksamhet i övrigt. Jag vill särskilt trycka på vikten av att många ställer upp och hjälper till med Aqua Blå-arrangemanget, som har stor betydelse för oss ekonomiskt.

Vårt årsmöte beslutade om en verksamhetsplan baserad på en långsiktig vision som styrelsen tagit fram. Det innebär att vi ska jobba med att öka medlemsantalet, att se till att det finns aktiviteter för alla medlemsgrupper, att vi ska sträva efter att vara den idrottsligt ledande föreningen i distriktet och en ledande kappseglingsarran-gör samt att vi ska vara drivande i samverkan lokalt och regionalt.

En nyhet för året är att vi anslutit oss till Svenska Spels Gräsroten. Det innebär att du som har ett spelkonto kan bidra till mer pengar för ungdomsverksamheten utan att dt kostar dig något. Gå in via Gräsrotsannonsen på vår hemsida och registrera att du vill Stödja Vänersborgs SS.

I ett separat utskick får du också inbetalningskort för säsongen. Se till att göra din inbetalning under april må-nad. Avgiften för senior är 400 kr, för junior 350 kr och familj 700 kr. Om du betalar för familjemedlemskap så vore det bra om du kan notera vilka personer som ingår i familjen så att vi får rätt uppgifter om antal medlem-mar i registret. Glöm inte att ange OCR-numret från fakturan på inbetalningen!

Årets träningsavgifter för de ungdomar som ska vara med i våra träningsgrupper under året kommer vi i år att fakturera separat när vi vet vilka som deltar i respektive träningsgrupp.

Du får också med årets funktionärslista där du kan se vem du ska kontakta om du vill hjälpa till med något. Alla kan göra värdefulla insatser i ett gott gäng som också har trevligt tillsammans! Du får däremot inga kalendrar för jolle- och kölbåtsverksamheterna utan vi hänvisar till att hålla koll på vår hemsida www.vanersborgsss.se eftersom det sker ändringar under säsongen.

Det är ett styvt jobb att hålla ordning på vårt medlemsregister med nya adresser, nya telefonnummer och vilka som är familjemedlemmar. Hjälp oss genom att meddela eventuellt ändrade uppgifter. Du kan lämna dina ändringar via e-post This is a mailto link

Än en gång, välkommen till årets seglingssäsong!

Per Söderström
Ordförande

Skribent: Peter Karlsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vänersborgs SS - Segling
Box 9
46221 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 052167306
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Emil_top_logga

ica-kvantum-logotyp

 

signsemaillogga

quality

verkstan_i_oxnered

gravander

 

Vbgkommunlogo_vanster

VisitThnVbg

abkh_logo_rgb_liten